Your Cart

Blog RSS Feed

02 Aug Και ναι φτάνει η ώρα των διακοπών…
admin 0 18
Λάτρεις των ταξιδιών και όχι μόνο αυτό το άρθρο σας ενδιαφέρει αν τώρα οργανώνετε τις μέρες των διακοπών που θα περάσετε μακριά από την πολύβουη πόλη. Στο bagscorner.gr προτείνουμε διαφορετικά στυλ ..
10 Jul Σακίδια, τσάντες και βαλίτσες για τις καλύτερες διακοπές!
admin 0 15
Σύμφωνα με τα δεδομένα που έχουν δημοσιευθεί τόσο τα ακτοπλοϊκά όσο και τα αεροπορικά εισιτήρια παρουσιάζουν μεγάλη ζήτηση. Η διάθεση για ταξίδια, νέες περιπέτειες και προκλήσεις παραμένει ακμαία. Στ..
15 May Τι λείπει από κάθε σας ταξίδι!
admin 1 28
Κάθε ταξίδι δημιουργεί ανυπομονησία και ενθουσιασμό. Η μέρα έχει φτάσει και ξεκινάτε να φτιάχνετε τη βαλίτσα σας. Βάζετε λοιπόν ό,τι έχετε σκεφτεί ότι θα χρειαστείτε προσεκτικά, για να μην ξεχάσετε τί..
10 May Αέρας επαγγελματισμού σε 3 απλά βήματα!
admin 0 28
Η δύναμη της εικόνας είναι πολύ ισχυρή. Η πρώτη εντύπωση που κάνουμε στους άλλους μετράει σε προσωπικό επίπεδο, πόσο μάλλον σε επαγγελματικό.Φροντίστε επομένως την εμφάνισή σας, αποκτώντας όλα τα απαρ..
04 May Μη διαβάσετε αυτό το άρθρο αν ψάχνετε μέτριες βαλίτσες!
admin 0 27
Στο ταξίδι της ζωής μπορεί να επισκεφθείτε περισσότερους ή λιγότερους προορισμούς. Μπορεί να είναι για διασκέδαση ή για δουλειά. Μπορεί να είναι ανεξερεύνητο το μέρος που επισκέπτεστε ή να έχετε ξαναπ..
01 May Θέλετε να είστε πραγματικά αποδοτικοί; Ολοκληρώστε κάθε μέρα σας με αυτό τον τρόπο!
admin 0 24
Δε σας φτάνουν οι 24 ώρες της μέρας; Θέλετε και άλλο χρόνο;Νιώθετε πως δεν προλαβαίνετε ό,τι έχετε αναλάβει και κάνετε με μια ανάσα όλες τις υποχρεώσεις σας;Το μυστικό κρύβεται στο τέλος της ημέρας. Ν..
19 Apr Η περιπέτεια ξεκινά από την BAGSCORNER!
admin 0 21
Για όλους εσάς που αγαπάτε τις ορειβασίες, τις πεζοπορίες, τα camping ή όποια άλλη υπαίθρια δραστηριότητα, ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι το σακίδιο πλάτης. Είναι το απαραίτητο για την επιβίωσή σας, το ..
05 Apr 4 Μυστικά κάθε Επαγγελματία Ταξιδιώτη
admin 0 18
Τα ταξίδια δε διευρύνουν απλά τους ορίζοντές μας, δε γεμίζουν το μυαλό και τα μάτια μας με όμορφες εικόνες, δε γνωρίζουμε απλά καινούρια έθιμα και ανθρώπους με διαφορετική νοοτροπία από εμάς. Είναι φά..
01 Dec Ας μιλήσουμε για business look!
admin 0 32
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί μόνο να είναι τίμια, πρέπει και να φαίνεται λέει το ρητό. Έτσι, με την ίδια λογική κάποιος δεν αρκεί να είναι επαγγελματίας, πρέπει και να φαίνεται! Σε αυτό η BAGSCORN..
30 Nov Δέστε τη ζώνη σας… επόμενη στάση;
admin 0 139
Υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα ταξίδι;Είτε είναι πιο κοντινό ή ακόμα και πιο μακρινό μόνο χαρά και ενθουσιασμό μπορεί να δημιουργήσει ακόμα και η σκέψη του. Βρείτε τον προορισμό και ετοιμάστε τις βαλ..
24 Nov Νέες περιπέτειες με νέες αποσκευές!
admin 0 50
Πολλά πράγματα άλλαξαν με την επέλαση του κορονοϊού. Οι φορές που πλένουμε τα χέρια, οι λιγότερες αγκαλιές, ο τρόπος που δουλεύουμε και κυκλοφορούμε, τα ταξίδια που δεν κάναμε αλλά έχουμε αρχίσει δειλ..
21 Nov Cool & comfortable με τσαντάκια ώμου και μέσης
admin 1 67
Πόσες υποχρεώσεις χωράνε σε μια μέρα;Πόσες από αυτές χωράνε στην τσάντα σας;Αν είναι πολλές σίγουρα θα πρέπει να σας βαραίνουν αρκετά και αυτό δεν είναι καλό για τη στάση του σώματος ή για την υγεία σ..
Εμφάνιση 1 έως 12 από 12 (1 Σελ.)