ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ


ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ 

Η διαφύλαξη των Προσωπικών Δεδομένων των καταναλωτών αποτελεί απόλυτη προτεραιότητά μας. Οι πληροφορίες που μας παρέχετε υπόκεινται σε επεξεργασία σύμφωνα με όσα ορίζονται στην ενότητα «Προστασία Προσωπικών Δεδομένων».

Με την παροχή των στοιχείων σας και τη χρήση του παρόντος διαδικτυακού τόπου δηλώνετε ότι έχετε λάβει γνώση της πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της εταιρείας μας και παρέχετε την συναίνεσή σας για την επεξεργασία των στοιχείων και πληροφοριών που μας παρέχετε. Περαιτέρω, δηλώνετε ότι όλες οι πληροφορίες και τα στοιχεία που μας παρέχετε είναι ακριβή και αληθή.
 Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων, διέπεται από τους όρους της παρούσας σύμβασης και τις σχετικές διατάξεις τόσο του ελληνικού (.Ν2472/1997 για την προστασία του ατόμου και των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π.Δ. 207/1998 και 79/2000 και το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000 όπως και το Νόμο 2774/1999, 2472/1997,), όσο και του κοινοτικού (οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ, και τις διατάξεις του κανονισμού 679/2016 GDPR) και διεθνούς δικαίου καθώς και τις Αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, τις οποίες σεβόμαστε και τηρούμε.
Η bagscorner χρησιμοποιεί τις προσωπικές σας πληροφορίες αποκλειστικά για να ολοκληρώσει την εγγραφή σας ως χρήστη, πληρωμές, να απαντήσει σε ερωτήσεις ή αιτήματά σας, να παραδώσει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που αγοράσατε ή ζητήσατε, και να σας ειδοποιεί για τις επερχόμενες πωλήσεις και καμπάνιες, ενημερώσεις, ή ειδικές προσφορές που πιστεύουμε ότι μπορεί να σας ενδιαφέρουν. Η bagscorner δεν συγκεντρώνει δεδομένα για ανήλικους, δηλαδή άτομα που είναι κάτω των 18 ετών και οι οποίοι δεν επιτρέπεται να συμμετέχουν στις πωλήσεις
Εάν επιθυμείτε να διακοπεί η επικοινωνία για προωθητικούς λόγους παρακαλούμε μεταβείτε στην φόρμα επικοινωνίας και ενημερώστε μας ότι “ Δεν Επιθυμείτε να λαμβάνατε ενημερώσεις -προσκλήσεις για καμπάνιες.”
Με το παρόν αναγνωρίζετε ότι είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για όλες τις πράξεις που διενεργούνται υπό τον προσωπικό σας κωδικό πρόσβασης, το όνομα χρήσης και γενικότερα τον λογαριασμό σας.


ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Οι προσωπικές πληροφορίες (όπως διεύθυνση, αριθμός πιστωτικής κάρτας, αριθμός λογαριασμού, κ.ο.κ) είναι κωδικοποιημένες με σύνδεση 128/256bit SSL. Μη εξουσιοδοτημένα άτομα δεν έχουν πρόσβαση σ' αυτές τις πληροφορίες.
Η bagscorner δεν έχει πρόσβαση στα τραπεζικά σας δεδομένα, και πληροφορίες σχετικά με τράπεζες και χρεωστικές ή πιστωτικές κάρτες δεν αποθηκεύονται.
Τα προσωπικά σας δεδομένα όπως το όνομα σας ή το E-mail σας χρησιμοποιούνται μόνο για να σας εξασφαλίσουμε τις καλύτερες διαθέσιμες συμφωνίες και για να σας ενημερώνουμε σχετικά με τις καμπάνιες της εταιρίας μας.


COOKIES

Όπως και οι περισσότερες ιστοσελίδες, η Bagscorner χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να αναγνωρίζει η να καταγράψει την διεύθυνση του server σας, το domain name, την ημερομηνία και την ώρα επίσκεψης σε αυτή την ιστοσελίδα και τις σελίδες που επισκεφθήκατε. Αυτές οι πληροφορίες χρησιμοποιούνται από εμάς μόνο σε ανώνυμη μορφή, για στατιστικούς λόγους και για λόγους ανάπτυξης της ιστοσελίδας.

Τα απολύτως απαραίτητα cookies είναι ουσιαστικής σημασίας για την ορθή λειτουργία του ιστότοπου, σας επιτρέπουν να κάνετε περιήγηση και να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες του τόπου, όπως πρόσβαση σε ασφαλείς περιοχές ή χρήση του καλαθιού αγοράς. Αυτά τα cookies δεν αναγνωρίζουν την ατομική σας ταυτότητα.
Οι περισσότεροι Internet browsers είναι ρυθμισμένοι να δέχονται cookies. Εάν προτιμάτε να μην τους λαμβάνετε, μπορείτε να ρυθμίσετε τον browser σας να απορρίπτει τα cookies, ή να σας ειδοποιεί για το πότε χρησιμοποιούνται. Υπάρχουν επίσης προγράμματα ικανά να διαχειρίζονται τα cookies για σας.
Απορρίπτοντας όμως τα cookies μπορεί να περιοριστεί η λειτουργικότητα αυτής της ιστοσελίδας.